POZNATI PORTAL OBJAVIO: Darijo Srna u Šahtar dovodi novog Hrvata!

FOTO:

Legendarni hrvatski nogometaš, Darijo Srna, vjerojatno je prva poveznica kada pomislimo na nogometni klub Šahtar Donjeck. Darijo se zadržao u klubu i nakon karijere pa tako danas radi u tom ukrajinskom divu kao sportski direktor.

Prošle sezone među igračima nije bilo Hrvata s obzirom da je veznjak Neven Đurasek prešao u grčki Aris. No, to će se već ove sezone vratiti na staro. Naime, Germanijak.hr doznaje kako je bivši veznjak Dinama, Bartol Franjić, pred potpisom za Šahtar Donjeck!

Kako doznaje Germanijak, Franjić bi ovih dana trebao potpisati za prvaka Ukrajine, sportski direktor Darijo Srna i trener Marino Pušić u njemu vide pojačanje i odlučili su ga dovesti. Ne znamo gabarite posla, radi li se o posudbi s otkupom ili Šahtar odmah kupuje Franjića, ali on, definitivno, neće ni iduće sezone igrati u Wolfsburgu. Prošlu je proveo na posudbi u Darmstadtu.

Šahtar će ove sezone igrati u skupini Lige prvaka, a u srpnju testirati na pripremama i Hajduk i Dinamo. S Modrima, bivšim Franjićevim klubom, odigrat će generalku u Maksimiru 27.srpnja.

Komentari

komentara

« Povratak