POZNATI PORTAL OBJAVIO: Dinamo dovodi novog vratara!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb još uvijek nije povukao prvi potez što se tiče ulaznih transfera za novu sezonu. No, zato je tu mnogo transfer priča odnosno špekulacija.

Kako prenosi Germanijak.hr, klub iz Maksimira je na korak do dovođenja 29-godišnjeg hrvatskog vratara Ivana Filipovića koji posljednje tri godine brani u francuskom drugoligašu Paris FC.

A kakvo je stanje s vratarima u Dinamu? Poznato je samo kako je Ivan Nevistić postao prava i čvrsta jedinica, dok je rezervni vratar Danijel Zagorac. Također je poznato kako će Dinamo otkupiti Čavlinu iz Lokomotive, ali onda će ga proslijediti u Osijek na posudbu. Tu su još dvojica vratara Faris Krkalić i mladi Antonio Rajić, koji bi mogli popuniti mjesto trećeg golmana.

Isti portal piše kako je cijeli posao otkrio preko menadžerskih krugova. Dinamo želi, očito, uz Nevistića, koji je neupitna ‘jedinica’ i Zagorca, koji već ima 37 godina, imati još jednog golmana, koji će biti drugi ili treći, mirno čekati priliku na klupi i, ako treba, stati na gol, vjerojatno, u rijetkim trenucima.

Isto tako, Filipoviću ugovor s Parisom traje još nekoliko dana pa će u Maksimir doći sasvim besplatno…

Za analizu utakmice Slovačka – Rumunjska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak