POZNATI PORTAL OBJAVIO: Dinamo poslao igrača na posudbu u Sloveniju!

FOTO:

U posljednje vrijeme aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb redovito šalje igrače na posudbu u susjednu Sloveniju. Aktivnosti je bilo i ove zime.

Podsjećamo, ranije ovaj mjesec u Sloveniju su otišla dva igrača koja su otpisana u Dinamu. Prvo je otišao Antonio Marin, nekadašnji supertalent kluba, koji je potpisao za NK Olimpiju iz Ljubljane.

On je, prema podacima sa TM-a, potpisao na dvije i pol godine. Svega nekoliko dana nakon njega, u Sloveniju se zaputio i 27-godišnji Luka Menalo koji je otišao u NK Celje s kojim je postignut dogovor o jednogodišnjoj posudbi. Radi se o trenutno prvoplasiranoj momčadi slovenskog prvenstva.

A u Sloveniju je otišao i još jedan igrač. Naime, danas je stigla potvrda kako je u FC Koper otišao 26-godišnji napadač Deni Jurić! On će tamo biti do kraja sezone, i to na posudbi.

Iako je Rudeš početkom godine na svojim službenim stranicama objavio kako je Deni Jurić njihov igrač ovo proljeće, dogodio se preokret. Podsjećamo, Deni Jurić stigao je iz Šibenika u ljeto 2021. godine. Iako ga je Dinamo ostavio na Šubićevcu na posudbi, transfer Marija Gavranovića ubrzao je njegov odlazak u Maksimir.

Ipak, ne može se reći kako je Deni dobio pravu priliku u Maksimiru s obzirom da je u dresu Dinama upisao 17 nastupa te je pritom postigao dva pogotka i dvije asistencije.

Komentari

komentara

« Povratak