POZNATI PORTAL OBJAVIO: Dinamo Zagreb dovodi Virgila!?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb ima određenih problema s ozljedama što se tiče obrane pa tako dulje vrijeme neće moći računati na inače standardnog Dinu Perića.

Naime, Perić je jučer bio na klupi Dinama, ali je trener Sergej Jakirović prije utakmice otkrio: “Dino Perić u ponedjeljak ima pregled pa ćemo vidjeti što će biti s njim”. Pregled je odrađen danas, a iz kluba su objavili:

“Dino Perić je danas odradio toaletu (čišćenje zgloba). Od sutra kreće u rehabilitacijski proces te ćemo iz tjedna u tjedan vidjeti koliko će oporavak trajati. U ovome trenutku teško možemo precizno reći koliko će oporavak trajati, ali vjerujemo da će se Dino što prije vratiti na teren kako bi pomogao ekipi u obrani naslova prvaka”.

Jakirović je također izjavio kako od uprave želi novog stopera i čini se kako je on pronađen. Germanijak.hr otkriva kako je Dinamu ponuđen Virgil Ghita (25), Rumunj koji igra u poljskoj Cracoviji.

Navodno je poveznica ugledna nizozemska menadžerska agencija, čiji je štićenik Robert Ljubičić i koja je odradila njegov transfer u AEK. Ta agencija drži i Ghitu pa se prilikom pregovora oko Ljubičića, navodno, razgovaralo i o Ghiti. On je igrač, koji igra standardno u Cracoviji, tijekom siječnja ga se povezivalo s kijevskim Dynamom, ali je ostao u klubu, koji ove sezone ne stoji najbolje u Extraklasi, nije daleko od zone ispadanja i pitanje je bi li ga i za koji novac Cracovija uopće htjela prodati.

Vrijednost na TM-u mu je 1,2 milijuna eura, iz poljskih izvora doznajemo da bi klub teško pustio ispod dva milijuna eura pa je stoga i upitno je li on prava meta Dinama u završnici prijelaznog roka.

Komentari

komentara

« Povratak