POZNATI PORTAL OBJAVIO: Dinamo Zagreb pronašao klub partner gdje će slati svoje igrače!

FOTO:

Dinamo Zagreb već neko vrijeme pokušavao je pronaći klub u kojem bi slao mlade igrače na kaljenje. Izgleda kako su napokon uspjeli.

Naime, Germanijak.hr doznaje kako bi to trebao biti slovenski prvoligaš Bravo iz Ljubljane! Upravo je novi sportski direktor kluba, Marko Marić, bacio veliku najavu tijekom slavlja kako je to čak i imperativ pronaći klub koji bi postao partner Dinamu.

“Najveći gubitak za Dinamo bilo je rasformiranje B momčadi. Ne možemo igrati drugu ligu, tražimo klub-partner, gdje ćemo moći imati svog trenera, svoj stožer, da možemo nastaviti razvoj naših igrača. To je ključ”, pričao je Marić nedavno.

Bravo je završio ovu sezonu na četvrtom mjestu, iza Olimpije, Maribora i prvaka Celja. To im je ujedno najbolji plasman u povijesti. Od ulaska u prvu ligu, prije pet godina, dva puta su bili peti, jednom šesti a prošle godine završili su na 8. mjestu.

Poveznice Dinama i Brava za sada su Jakov Gurlica koji je prošlo ljeto stigao na posudbu, kao i Maro Katinić koji je bio na posudbi u Bravu iz kojeg ga je Dinamo prodao u UAE u rujnu prošle godine. Boje Brava branio je i Ivan Šaranić, također na posudbi.

Prema informacijama Germanijaka, klubovi su dogovorili oblik suradnje koju bi ovih dana trebali prezentirati javnosti, možda već danas na press konferenciji u Maksimiru.

Komentari

komentara

« Povratak