POZNATI PORTAL OBJAVIO: Evo kakvu kaznu će dobiti Hajduk!

FOTO:

Predsjednik splitskog Hajduka, Lukša Jakobušić, strepit će u narednim danima dok ne dođe službena kazna zbog sramotnih nereda u srijedu poslije ispadanja u Kupu od Dinama.

No, čini se kako je već procurila kazna. Naime, kako piše 24sata, Hajduk bi trebao biti kažnjen tako da će utakmice na Poljudu igrati bez gledatelja do kraja sezone. To znači da na utakmicama protiv Osijeka, Rudeša, Varaždina i Gorice na stadionu neće smjeti biti nikoga osim Hitne pomoći, osiguranja i uprave.

No u tom slučaju postavlja se pitanje što je s pretplatnicima. Što s ljudima koji su uredno platili godišnju ulaznicu za utakmice Hajduka, a neće moći pogledati jednu od najneizvjesnijih završnica u povijesti HNL-a? Tko će im vratiti novac?

To su problemi s kojima će se, između ostalih, morati suočiti Lukša Jakobušić, predsjednik koji je nakon tri i pol godine na koljenima. U samo pet dana nestali su svi snovi o naslovu prvaka, koje je gajio od početka sezone.

Nestao je sav trud u koji su ulagali tri i pol godine. Sve je nestalo onog trenutka kad su huligani shvatili da će Hajduk i drugi put izgubiti od Dinama i krenuli rušiti sve pred sobom. I srušili Jakobušićeve snove. Nemoćan, nesretan, shvatio je da od naslova nema ništa. Umjesto toga, čeka ga kazna. I prazne tribine do kraja sezone. Kakav tužan završetak jednog mandata…

Komentari

komentara

« Povratak