POZNATI PORTAL OBJAVIO: Evo tko se oprašta od Hrvatske nakon Eura!

FOTO:

U petak 14. lipnja počinje Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Euro otvaraju Njemačka i Škotska, a već sljedeći dan na teren će Hrvatska koja će igrati protiv Španjolske.

Osim Španjolaca, u našoj skupini nalaze se Italija i Albanija. Neki čak idu toliko daleko pa tvrde kako je to najsnažnija skupina na Euru. A naše Vatrene predstavio je ugledni engleski medij Daily Mail koji se raspisao:

“Još jednom, Hrvatska dolazi na veliko natjecanje kao “dark horse” koji može otići do kraja. Nikada nisu među favoritima, no ipak imaju sposobnost prirediti iznenađenja i zadavati probleme većima. Na Euru 2024. oni su treći favoriti za izlazak iz “skupine smrti” u kojoj igraju Španjolska, Italija i Albanija. Ali ovo je reprezentacija koja je završila među prva tri na posljednja dva Svjetska prvenstva, a tijesno je izgubila u finalu Lige nacija prošle godine…”.

Zanimljivo, Englezi pišu kako će ovaj Euro vrlo vjerojatno biti oproštaj od velike četvorke:

“Modrić bi trebao igrati na devetom i vjerojatno posljednjem velikom natjecanju za Hrvatsku. Bliži mu se kraj karijere, ali još uvijek igra na nevjerojatno visokoj razini te je ove sezone upisao 45 nastupa za Real. Više nije redoviti starter Reala, ali i dalje je srce hrvatskog veznog reda. Bude li ovo njegovo posljednje veliko natjecanje, bit će odlučan otići s uspjehom. Ovaj bi turnir mogao biti posljednji i za Marcela Brozovića, Ivana Perišića i Domagoja Vidu, koji su zadnjih godina bili velikani hrvatske reprezentacije. Iako je u teškoj skupini, Hrvatska je opasna i može frustrirati najveće momčadi i možda otići daleko”

Komentari

komentara

« Povratak