POZNATI PORTAL OBJAVIO: Marko Pjaca potpuno eksplodirao zbog poteza trenera Rijeke!

FOTO:

Rijeka nije uspjela spasiti sezonu osvajanjem Kupa pred svojim navijačima. Dvostruka kruna, kako to inače ide, otišla je u ruke zagrebačkom Dinamu.

A nakon utakmice na Rujevici preispituju se potezi trenera Rijeke, Željka Sopića. Naime, mnogima nije jasno zašto je na poluvremenu u svlačionici ostavio Marka Pjacu. Odmah po završetku susreta dao je detaljno objašnjenje tog poteza:

“Pjaca je odigrao jako puno utakmica ove sezone, bio je i na nekim terapijama. Mislim da je najpametnije bilo izvaditi ga iz igre, da se nešto ne dogodi jer ide i na Euro. Znamo u kakvom su stanju njegova koljena, izdržala su cijelu sezonu, da je ostalo 1:0 na poluvremenu, vjerojatno ne bi izašao, ali kod 2:0 nema smisla riskirati….”

No, vrlo brzo stigao je demantij od samog igrača koji je kazao: “Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nisam zamijenjen zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto.”

Sportske novosti čak doznaju kako je Pjaca izgubio živce u svlačionici “Kakve su to gluposti”, “Što ovaj priča” i još koješta sasuo je, čudio se i pomalo ludio Pjaca pred suigračima. Potom je izašao pred novinare i otkrio kako nije problem u koljenu.

Kako pišu SN, logičan je zaključak da je Sopić poslao pod tuš Pjacu jer nije bio zadovoljan njegovom izvedbom, ali to nije želio reći tako, nego se upustio u verbalne vratolomije. Igraču to nije dobro sjelo jer sezona je gotova, on je na tržištu, a trener već 3-4 puta priča o plesu njegovih koljena i terapijama. Na taj mu način radi medvjeđu uslugu, pa tko će kupiti sportaša sa “staklenim koljenima”!?

Pjaca i dalje ima ambicije, i reprezentativne i klupske, a pitanje je sad što je prava pozadina tih Sopićevih izjava. Je li ga s njima htio braniti ili mu spustiti, ili samo nije dobro promislio, nakanio je biti diplomat, a to mu očito ne ide. Iz njegovih riječi ispada da se predao na poluvremenu, da mu je reprezentacija važnija od momčadi koju vodi te da je Pjaca u ozbiljnim problemima. A mogao je u svojem stilu ispaliti:

– Pjaca nije donio što sam želio pa sam probao s Jankovićem.

Komentari

komentara

« Povratak