POZNATI PORTAL OBJAVIO: Stigla velika ponuda za Marka Livaju!

FOTO:

Prije nekoliko dana domaći mediji objavili su kako postoji golemi interes iz Grčke za najboljeg hajdukovca, Marka Livaju. Danas kasno stiže nastavak.

Naime, ugledni domaći portal Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako je na Poljud sletjela službena ponuda za najboljeg igrača Hajduka! Ponudu je poslao novopečeni grčki prvak PAOK koji očito želi dodatno osnažiti svoju momčad uoči nove sezone.

Prvak Grčke s kojim je Hajduk igrao u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu prošlog ljeta i izbacio Bijele želi dovesti najboljeg igrača Splićana, privoljeti ga da obuče crno-bijeli dres te s njima igra u Ligi prvaka.

Livaja je ostavio odličan dojam u Grčkoj nastupajući za AEK, a spominjao se i interes Panathinaikosa, no vjerojatno ne bi išao u redove gradskog rivala.

Transfermarkt Livaju cijeni na 6,5 milijuna eura i sigurno bi Grci dobro platili, no točan iznos se ne zna, poznato je tek da mu se nudi plaća između milijun i pol i dva milijuna eura po sezoni.

Poveznica može bitii Vincenzo Cavaliere koji je menadžer Livaji, ali i Dominiku Kotarskom koji je u PAOK-u, stoga ima dobar ulaz u klub. Livajina klasa zapela je za oko klubu iz Soluna, a sad je na njemu i novom sportskom direktoru Nikoli Kaliniću da porazgovaraju i vide što je najbolje za sve strane.

Komentari

komentara

« Povratak