POZNATI REPORTER OTKRIO: Evo kako će sutra izgledati Hrvatska protiv Engleske!

FOTO:

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju sutra očekuje dvoboj prvog kola na Euru protiv Engleske na kultnom Wembleyu.

Vatreni su isprobali travu Wembleyja, na treningu je bila izvrsna i opuštena atmosfera, ali čini se da je Zlatko Dalić već prije odredio sastav te nije htio pred očima Engleza bilo što uigravati, prenose Sportske novosti.

Nakon uvodnih vježbi igrali su na dva gola, “prva” postava je bila: Kalinić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Barišić – Modrić, Badelj, Brozović – Kramarić, Budimir, Perišić. Iz toga je jedino vidljivo koliko se Dejan Lovren dobro oporavlja da već igra na dva gola i ako tako nastavi samo je pitanje kad će ga Dalić uvesti u utakmici. Možda je nešto, recimo obranu, već isprobavao za Češku…

Prema najavama Vatreni bi sutra trebali započeti u sastavu: Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Brozović – Kramarić, Modrić, Kovačić, Perišić – Rebić.

Čak desetorica su prvi put na Wembleyju, četvorica su samo sjedili na klupi, a tek su dvojica igrali utakmice na tom mitskom stadionu. Kako je zbog korone na put išli vrlo malo ljudi iz HNS-a, iz vodstva Saveza na tribini je bio jedino izvršni direktor Marijan Kustić.

OVO NISMO OČEKIVALI: SUPERKOMPJUTER OTKRIO TKO OSVAJA EUROPSKO PRVENSTVO!

Komentari

komentara

« Povratak