POZNATI TALIJAN DONOSI: Atalanta htjela Dinamovog 18-godišnjaka, odustala kad je čula cijenu

FOTO:

Ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako Atalanta opasno češlja po dvorištu Dinama kada su u pitanju talentirani mladi nogometaši.

Skauti su sada podcrtali Filipa Brekala, mladog 18-godišnjeg lijevog beka koji trenutno igra za drugu momčad Dinama. Radi se o mlađem bratu puno poznatijeg Josipa Brekala koji je ljetos prešao iz Wolfsburga u Torino.

Dobro upućeni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da Filipa Brekala s velikom pažnjom prati Atalanta. “Moderni bek koji može puno trčati i koji voli igru u napadu. Nešto poput zvijezde Milana Thea Hernandeza”, tako Talijani opisuju Dinamovog nogometaša.

Prošlog ljeta su mlađeg od braće Brekalo pokušali dovesti Borussia i Basel, ali je Dinamo odbio njihove ponude i produljio ugovor s lijevim bekom na još pet godina.

Di Marziov portal javlja da se Atalanta javila Dinamu i pitala za cijenu. Kada je saznao da hrvatski prvak traži pet milijuna eura, klub iz Bergama se povukao iz pregovora. “Međutim, na tržištu nogometaša dovoljan je samo jedan poziv da se sve ponovno otvori”, napominje novinar Luca Bendoni.

Komentari

komentara

« Povratak