Poznati talijanski klub ima čak 27 zaraženih koronavirusom!

FOTO:

Novi val pandemije koronavirusa do nogu je potukao talijanskog drugoligaša Reggianu. Naime, ovaj nekad ugledni član Serie A, a danas drugoligaš s Apenina, ima čak 27 zaraženih članova.

Nakon što je utvrđeno 16 pozitivnih slučajeva, dodatnim testiranjem pozitivno je još njih 11. Među ukupno 27 pozitivnih je 21 igrač, dok su preostalih šest članovi stručnog stožera, uključujući glavnog trenera Alvinija i zamjenika mu Montagnola.

Nijedan drugi klub nikada nije zabilježio tako velik broj pozitivnih na covid-19. Do sada je rekorder bila Genoa sa 17 zaraženih igrača i pet članova stručnog stožera. Reggiana je sad u velikim problemima i čeka je neizvjesna budućnost. Sljedeću utakmicu bi trebala odigrati u Salernu u subotu, no trenutačno od 27 registriranih igrača na teren mogu izaći samo šestorica.

Problem je što je Reggiana već odgodila jednu utakmicu, onu s Cittadellom, pa će u Salernu, kako bi izbjegli poraz 0:3 za zelenim stolom, nekako morati pronaći barem 13 igrača. Moguće je da će tu utakmicu igrati juniori.

Komentari

komentara

« Povratak