POZNATI TALIJANSKI NOVINAR OTKRIVA: Perišić je poludio na Icardija! ‘Zašto tvoja žena…’

FOTO:

Glavni razlog zašto je Inter izbacio Icardija iz momčadi je – svađa s Perišićem, pišetalijanski novinar Franco Ordine. Icardijeva sveprisutna supruga Wanda komentirala je nedavno u jednoj emisiji na televiziji da Perišić ima osobnih problema i da zato želi otići iz Intera, što je iživciralo našeg reprezentativca.

– Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno – zaderao se Perišić na Icardija u svlačionici. Osim toga, donedavni kapetan je u lošim odnosima i s ostatkom momčadi pa ga je Inter, kako ne bi do kraja uništio ionako poljuljane odnose među igračima, izbacio Icardija iz momčadi i oduzeo mu kapetansku traku.

Icardi je u skoro svakom prijelaznom roku bio povezivan s odlaskom iz Intera, a to bi uvijek bilo riješeno podebljanim ugovorom. No čini se da ovaj put strpljenja za izglađivanje odnosa više nema, Argentinac je pred odlaskom. Vijest o izbacivanju iz momčadi samo je dokaz toga.

Podsjetimo, Perišić je tijekom zimskog prijelaznog roka predao zahtjev za transferom i bio je pred odlaskom u Arsenal, a Wanda je to okarakterizirala kao osobni problemi.

– Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi – rekla je Wanda, a njezina izjava je potencirala sukob između Perišića i njezinog muža i uz to pogoršala odnose u momčadi. Na kraju je Inter odgovorio izbacivanje njezinog muža iz prve momčadi…

JAVIO SE GAZDA KLUBA: Evo što šef Cardiff Citya kaže u vezi plaćanja odštete za Salu!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak