POZNATI TRENER ODLAZI IZ KLUBA? “Istrošio sam se ovdje ko Isus dragi. Ne da mi se više”

FOTO:

Slaven Belupo danas je od 17 sati dočekao Rijeku na svom stadionu Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici u sklopu 35. kola HNL-a, a susret je završio 2:2.

Utakmica je bila rezultatski nebitna za obje momčadi, ali su zato priliku dobili neki mlađi igrači i oni koji se tijekom sezone nisu baš naigrali.

O njima je nakon utakmice detaljno govorio trener Slaven Belupa Zoran Zekić, koji je bio jako nezadovoljan činjenicom da njegovu momčad protiv Rijeke mora vaditi Ivan Krstanović, koji je na pragu 40-ih godina, a ne netko od mladih nada Slavena.

“Mogu čestitati dečkima na borbi i htijenju, ali ne svima. Nije pametno ovo što ću sada reći, ali meni je poražavajuće da ljudi s 35 godina pokazuju veću energiju, želju i volju nego klinci koji su dobili šansu, a uopće ne znaju što ih u životu čeka. Zaista to ne razumijem, a svaki dan imam pozive od mama, tata, menadžera, njihovi su svi najbolji. Ljut sam kao pas, baš sam ljut”, rekao je Zekić pa dodao:

“Jedan jedini problem danas nam je Rijeka radila, a to su ubačaji poslije prekida ili iz igre. Pričamo o tome, radimo na tome i na kraju ne pokažemo karakter do kraja. Ne zanima me to što Belupo ima novaca toliko i toliko, a Rijeka budžet takav ili onakav, ja svakog hoću pobijediti. I kome to nije jasno, stvarno ne znam. Istrošio sam se ovdje ko Isus dragi i ne da mi se više boriti s takvim stvarima. Nek se bore njihovi mame, tate i menadžeri, neka idu što dalje odavde. S takvim karakterom i pristupom to je sramotno. Pa ne mogu ja raditi zamjenu i onda se crveniti kakvu sam zamjenu napravio.”

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO NAKON DRMIĆA KUPIO OVOG IGRAČA ZA 2,5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak