POZNATI TRENER TVRDI: “Cijela momčad je podbacila, na razini je bio tek jedan igrač Hrvatske..”

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je izgubila na gostovanju kod Švedske i tako uvelike zakomplicirala ostanak u elitnom razredu Lige nacija.

U posljednjem kolu Hrvatska će ugostiti Portugal dok će Šveđani u goste Francuskoj. No, zanimljivo kako Francuska i Portugal vrlo vjerojatno neće ozbiljno shvatiti utakmicu s obzirom da se već zna kako Francuzi idu dalje kao pobjednici skupine, dok je Portugal na drugom mjestu.

Zanimljiv osvrt na jučerašnji dvoboj dao je aktualni trener Lokomotive, Goran Tomić, koji smatra kako je jučer Hrvatska imala samo jednog raspoloženog igrača:

“Sve čestitke švedskoj reprezentaciji, doista je odigrala odličnu utakmicu. Od prve do zadnje minute bili su Šveđani maksimalno usredotočeni, odigrali su besprijekorno. U svakom su izravnom duelu bili brži, čvršći i agresivniji, uvijek su bili na pravom mjestu i korak ispred naših igrača, uzimali su one ‘ničije lopte’, koje zapravo donose razliku i prevlast na travnjaku. A našim nogometašima baš ništa nije išlo od noge i pobjedi domaćina nema baš nikakve zamjerke.”, govori Tomić pa potom nastavlja:

“E sad, zašto je to tako izgledalo? Odmah se nameće zaključak da je Švedska momčadski izgledala kudikamo bolje! Ne možemo, naime, reći da smo imali nekog izrazito lošeg pojedinca, kojeg bi se označilo krivcem za pogotke i poraz. Ne, naša je cijela momčad podbacila, na svojoj je razini bio tek vratar Livaković, koji je obranio sve što je mogao obraniti, a za pogotke nije bio kriv. I doista je teško pronaći nekog igrača u našem sastavu, osim Livakovića, koji je u Stockholmu bio raspoložen i koji bi povukao momčad i zavrijedio prolaznu ocjenu. Nismo uspjeli razviti željenu igru, djelovali smo bezopasno, u svakoj smo taktičkoj liniji zakazali. I u obrani i u veznom redu i u napadu, momčad je apsolutno podbacila.” Cijeli komentar možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak