POZNATI TRENER TVRDI: “Hajduk me nije zvao, a Osijek s Bjelicom izgleda kao Dinamo”

FOTO:

Poznati hrvatski trener, Zoran Zekić, odradio je veliki intervju za index.hr. Bivši trener Osijeka otkrio je za domaću publiku zašto se odlučio na odlazak iz moldavskog Šerifa unatoč tome što je ostvario nevjerojatni rezultat u ovoj sezoni:

“Jako se zakomplicirala ta situacija s koronavirusom. Bili smo tri mjeseca u karanteni u stanu i mogli smo jedino izaći do dućana. Postalo je užasno naporno i zamorno i čovjeku jednostavno dođe do glave da to više nije to. Nisam mogao ići ni kući i onda sam odlučio da je najbolje da odem”, rekao je Zekić.

46-godišnji strateg na klupi Osijeka proveo je gotovo četiri godine odradivši čak 152 utakmice. Rođeni Osječanin vjeruje kako je njegov Osijek veliki favorit u današnjoj utakmici protiv Hajduka:

“Realno je da je Osijek favorit i meni to nije čudno. Čuo sam da Hajduku ne igraju ni Diamantakos ni Caktaš, a to je ogroman hendikep. Ako Hajduk misli igrati kao što je igrao protiv Šibenika ili protiv Istre, neće se dobro provesti. Hajduk ne radi nikakav presing, nemaju nikakvu reakciju nakon izgubljene lopte i bit će im jako teško protiv Osijeka”, kaže Zekić, koji opovrgava medijske napise kako je bio povezivan s Hajdukom:

“Ne, nije me nitko s Poljuda zvao, a ja sigurno nisam tip koji će se nekome nuditi. Općenito ne volim te priče, a osobito ne sad kad Hajduk ima novog trenera”, rekao je.

Komentari

komentara

« Povratak