POZNATI TRENERI SU ODLUČILI: “Hajduk će biti prvak Hrvatske ove sezone!”

FOTO:

Najpoznatiji hrvatski portal Index.hr napravio je zanimljivu anketu među poznatim hrvatskim trenerima. A pitanje je bilo jednostavno: Tko će ove sezone postati hrvatski prvak? Čak četiri glasa otišla su na stranu Hajduka, dva Dinamu, a dva trenera su neodlučna.

U anketi su sudjelovali Stanko Mršić, Samir Toplak, Ilija Lončarević, Andrej Panadić, Zoran Vulić, Marko Lozo, Ivan Gudelj i Robert Jarni.

Na stranu Hajduka su se našli Samir Toplak, Zoran Vulić, Ivan Gudelj i Robert Jarni dok su za aktualnog hrvatskog prvaka glasali Ilija Lončarević i Marko Lozo. Neodlučan je bio dvojac Stanko Mršić i Andrej Panadić.

STANKO MRŠIĆ – NEODLUČAN

Ostavio bih otvoreno. Hajduk je u naletu, trenutačno igra najbolji nogomet i ako pobijedi u ove dvije utakmice koje ga čekaju do kraja prvog dijela prvenstva, vjerujem da bi mogao biti jesenji prvak. Ipak, s obzirom na kvalitetu igračkog kadra, ipak mislim da je Dinamo u maloj prednosti. No, liga je nikad zanimljivija, sve je otvoreno i ima se jako puno igrati do kraja pa bih ipak rekao da su šanse podjednake. Ima puno kola do kraja prvenstva i iz kola u kolo će se situacija mijenjati.

SAMIR TOPLAK – HAJDUK

Ovo je fenomenalno. Četiri kluba ulaze u nastavak prvenstva s realnim izgledima za titulu. Ako gledamo trenutačnu situaciju, Hajduk je prvi favorit. Ponavljam, ako gledamo situaciju danas. Igraju odlično, pobjeđuju, a posebno su opasni kad im krene i kad su blizu jer se stvori euforija, a znate tko onda dolazi u prvi plan – njihovi navijači. Rijeka, iako je sad prva, ima najtanji kadar i s takvim kadrom Tomić gura maksimalno. S druge strane Dinamo ima najbolji kadar, ali u velikom su padu. Ono što bi moglo biti pogubno po njih je nervoza jer nisu navikli da su im pratitelji ovako blizu, a plus, čeka ih i proljeće u Europi gdje će se dodatno trošiti. Osijek je prava natjecateljska ekipa, igra na rezultat, ne gubi. Ipak, kako sad igra, Hajduk je broj 1.

ILIJA LONČAREVIĆ – DINAMO

Jako je teško prognozirati. Ima se još dosta igrati, a četiri kluba su nagurana u par bodova. Ipak, ako situacija ostane ovakva kakva je sad i ako ostane isto raspored snaga, dao bih malu prednost Dinamu. Ne veliku kao što je imao ranije, ali malu da. Hajduk je odmah iza, a Rijeka i Osijek su podjednaki i njih bih stavio na treće i četvrto mjesto.

Ostale komentare možete pročitati OVDJE.

TOTALNA FLEGMA: KONAČNO SE OGLASIO TOLIKO SPOMINJANI MARKO LIVAJA!

Komentari

komentara

« Povratak