POZNATI YOUTUBER BRANI LIVAJU: “Marko Livaja, vrati se u reprezentaciju!”

FOTO:

Jedan od najpoznatijih YouTouber iz Zagreba, Noka Palić Stric Kralj, smatra kako se Marko Livaja mora vratiti u reprezentaciju.

Podsjećamo, jučer se dogodio veliki skandal tijekom otvorenog treninga hrvatske reprezentacije na kojem su neki navijači žestoko vrijeđali Marka Livaju. Na snimkama se može vidjeti kako se čak spominje i Livajina majka, a on je vrlo brzo nakon toga pukao i krenuo prema tribini kako bi se obračunao s njima. Međutim, srećom nije došlo do još većeg skandala.

A danas je domaću javnost zapanjila vijest kako je Livaja odlučio samovoljno napustiti reprezentaciju: “Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo”, rekao je Livaja pa dodao:

“Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član.”

U njegovu obranu stao je poznati YouTuber, Noka Palić Stric Kralj, koji je danas poslao jasnu poruku putem svog Youtube kanala. Inače, Noka redovito komentira aktualnosti u hrvatskoj javnosti, a na društvenim mrežama ima na desetke tisuća fanova… Video se nalazi ispod teksta.

Komentari

komentara

« Povratak