POZNATO HNL IME: Gorica predstavila novog sportskog direktora!

FOTO:

Iza hrvatskog prvoligaša Gorice zaista je mnogo promjena u svega 24 sata. Naime, prvo je predsjednik Nenad Črnko odlučio otpustiti trenera Igora Angelovskog da bi u istom danu kao privremeni trener stigao Mensur Mujdža.

No, to nije sve. Novi sportski direktor postao je Mario Brkljača, objavljeno je na službenoj stranici Gorice. Na tom je mjestu naslijedio Igora Angelovskog, koji je do raskida ugovora ovog vikenda bio trener i sportski direktor.

Gorica je trenutno na posljednjem mjestu SuperSport HNL-a, ima sedam bodova i samo jednu pobjedu nakon 16 kola. Angelovski je, nakon Samira Toplaka, bio drugi trener koji je smijenjen ove sezone. Trenerski je posao preuzeo Mensur Mujdža, koji je dosad vodio juniore.

“Htio bih zahvaliti predsjedniku Črnku na ukazanom povjerenju. Poznajemo se duže vrijeme i mogu reći da imam veliki respekt prema njemu i njegovom radu u nogometu. Smatram da Gorica ima jednu zavidnu razinu organizacije kluba za naše prilike i da će biti puno lakše uklopiti se u radnu dinamiku kluba.

Moramo dobro analizirati situaciju oko prve momčadi i napraviti korekcije koje će vratiti Goricu gdje joj je i mjesto. Imamo jasan cilj u ovoj sezoni, a to je zadržavanje prvoligaškog statusa i od danas sve podređujemo tome” rekao je Brkljača.

Za analizu utakmice Tottenham – Liverpool kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak