Poznato je pola osmine finala SP-a. Ovo su parovi koji nas čekaju trećeg i četvrtog prosinca!

FOTO:

Argentina i Poljska plasirale su se u osminu finala Svjetskog prvenstva nakon dramatičnih utakmica 3. kola skupine C Svjetskog prvenstva.

Argentina je pobijedila Poljsku 2:0, ali su obje te reprezentacije prošle jer je Meksiko pobijedio Saudijsku Arabiju sa samo 2:1. Da je ostalo 2:0 za Meksiko, Poljaci bi prošli prema fair play kriteriju, a da je Meksiko zabio treći gol, prošao bi dalje.

Ovako su se Argentina i Poljska pridružile Francuskoj i Australiji koje su u ranijim utakmicama u srijedu izborile drugi krug. Francuska je izgubila od Tunisa 1:0, ali je i prije zadnjega kola osigurala prolazak, dok je Australija s 1:0 šokirala Dansku te se kao drugoplasirana ugurala u osminu finala.

Tako smo dobili još dva para osmine finala SP-a. Argentina će 3. prosinca u 20 sati po hrvatskom vremenu igrati protiv Australije, a Francuska će dan kasnije u 16 sati igrati protiv Poljske. U utorak smo dobili prva dva para osmine finala. Nizozemska će 3. prosinca u 16 sati igrati s SAD-om, a Engleska će 4. prosinca (20:00) igrati sa Senegalom.

U četvrtak ćemo dobiti sudionike osmine finala iz skupina E, u kojoj od 20 sati igraju Japan i Španjolska, odnosno Njemačka i Kostarika te iz skupine F, u kojoj od 16 sati igraju Hrvatska i Belgija te Kanada i Maroko.

Komentari

komentara

« Povratak