PRATE IH DUGO VREMENA: Dvojica Hrvata na pragu talijanskog velikana!

FOTO:

Europsko prvenstvo biti će veliki izlog za igrače koji žele napredovati i ostvariti transfere karijere. Nekoliko mladih hrvatskih talenata bi u slučaju dobrih igara napraviti velike poslove i dospjeti u svlačionice europskih velikana. Milan će i dalje ići na hrvatski pogon?

Tako je talijanski Il Giornale lansirao vijest kako AC Milan već duže vremena prati i želi hrvatski dvojac Nikola Vlašić – Josip Brekalo! Navodno su već dugo vremena na listi želja kluba sa San Sira i ukoliko se dokažu na Euru, mogli bi odjenuti crveno – crni dres. Vlašić je odradio treću sezonu u moskovskom CSKA gdje je ključni igrač i jedan od najboljih pojedinaca Premier lige.

Brekalo je odradio sjajnu sezonu u njemačkom Wolfsburgu i od prije je poznato kako je na radaru nekoliko klubova, osim Milana ga traže Atalanta, Roma, Napoli i novi francuski prvak Lille.

EURO 2020 počinje ovog petka utakmicom između Turske i Italije. Reprezentacija Hrvatske prvo će kolo odigrati dva dana kasnije. U nedjelju u 15 sati Vatrene čeka obračun s Engleskom na Wembleyu.

KOJI LIK: POGLEDAJTE ŠTO BROZOVIĆ RADI TJEDAN DANA PRIJE EURA: ‘PA TI NISI NORMALAN…’

Komentari

komentara

« Povratak