PRAVA AGONIJA: Poznati hrvatski klub odustaje od Prve NL!?

FOTO:

Hoće li doći do gašenja prvog osvajača hrvatskog Kupa? Naime, Inter iz Zaprešića proživljava možda i najteže dane u povijesti.

Kako prenosi Germanijak, ‘Div iz predgrađa trenutno ima samo četiri ili pet igrača pod ugovorom, ali i oni traže izlaz. Ne zna se kad počinju pripreme, ne bude li novca, moguće je da Inter u sezonu krene s juniorima ili da ne krene uopće.

Idućih nekoliko dana je ključno. Možda već danas, ili sutra, do kraja tjedna? A onda, tko zna, moguć je i najcrnji scenarij…Tako živi zaprešićki Inter, na 30-godišnjicu svoje najvećeg uspjeha, osvajanja Kupa, klubu prijeti stečaj i nestajanje s ozbiljne nogometne scene.

Iako je Inter dobio licencu za igranje u drugoligaškom društvu (Prva nogometna liga), lako je moguće da Žuti neće krenuti u sezonu, da će prije početka natjecanja potpisati kapitulaciju.

Naime, situacija je u ovom trenutku alarmantna. Gotovo svi igrači koji su bili pod ugovorom s Interom napustili su klub, ostalo je u svlačionici još četiri ili pet profesionalaca, ali i oni traže nova rješenja, žele napustiti broj koji tone. Jer, novca nema, plaće i ugovori kasne mjesecima, tu i tamo tek ponešto ‘kapne’.

Trenutno, prva momčad nema ni trenera, dok je većina klubova iz istog ranga natjecanja već krenula s pripremama, ili će krenuti ovih dana, u Inter se ne zna kad počinju pripreme, niti tko bi se od igrača trebao odazvati. Spas bi mogao donijeti neki novi investitor, o čemu se u Zaprešiću ponovno šuška, no, više nema vremena za dugoročna rješenja, već taj treba u blagajnu doći odmah!

A nedavno je bila aktualna priča o velikoj suradnji s Dinamom koja je vrlo brzo otišla u zaborav…

Komentari

komentara

« Povratak