PRAVA ŠTETA: Ključni igrač Hrvatske propušta Slovačku!

FOTO:

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje ključni okršaj protiv Slovačke koji na rasporedu 16. studenog. No, Hrvatska neće moći računati na ključnog igrača.

Kako doznaju 24sata, izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na Andreja Kramarića, odličnog napadača koji već neko vrijeme ima problema s ozljedama. Andrej se vratio 20. listopada i odmah je zablistao u pobjedi protiv Schalkea 2:0, a na toj utakmici postigao je pogodak. Krama je potom zabio i u pobjedi kod Herthe 3:2, ali posljednje dvije utakmice odgledao je s klupe. A danas nije ni na klupi dok Hoffenheim gostuje kod Kolna.

“Andrej je bio kod doktora i na pretragama se vidjela upala, gornji dio kvadricepsa bio je prenapet. Ide opet na terapije, ali taj oporavak traje predugo jer je trebao igrati već tri tjedna nakon operacije, a sad su mu potrebne nove terapije kako bi se njegove stanice ponovno aktivirale”, rekao je 24 izvor blizak našem reprezentativcu.

Tako napisi njemačkog Kickera o tome kako mu je Hoffenheim preporučio da ‘žrtvuje’ nastup za reprezentaciju, padaju u vodu jer Kramarić stvarno ne može zaigrati, a nije u pitanju pošteda kako bi što prije mogao nastupiti u dresu Bundesligaša. On je posljednji put za ‘vatrene’ igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrata protiv Walesa u Cardiffu.

Krama, brzo nam se vrati!

PREKRASNA POSVETA: EVO KAKO JE EINTRACHT FRANKFURT REAGIRAO NA KOVAČEV OTKAZ!

RAKITIĆ NA NASLOVNICI: Ova dva velikana u borbi za Hrvata!

Komentari

komentara

« Povratak