PRAVA ŠTETA: Natjecatelj u ‘Milijunašu’ riskirao na pitanju o Svjetskom prvenstvu i izgubio novac

FOTO:

Božidar Grgur Drmić večeras je osvojio simpatije gledatelja i publike u kvizu Tko želi biti milijunaš. Mladi matematičar iz Zagreba bez džokera je došao do prvog praga te je na pitanju za 32.000 kuna iskoristio džoker pola-pola. Pao je na 11. pitanju, onom za 64 tisuće kuna.

Na jedanaestom pitanju trebao je odgovoriti koja je reprezentacija 1950. u Brazilu debitirala na nogometnim SP-ima: Engleska, Brazil, SSSR ili SAD. Nakon što je nazvao prijatelja koji nije znao točan odgovor Božidar je odlučio riskirati. Međutim, njegov odgovor nije bio točan. Točan odgovor je pod A (Engleska).

Na 10. pitanju za 32.000 kuna upitan je tko je tvrdio da je novootkriveni element nazvao galij zbog patriotskih razloga, a smatra se da ga je nazvao po sebi. U ponuđenim odgovorima bili su Gay-Lussac, Lecoq de Boisbaudran, Guyton de Morveau i Joliot-Curie.

Nakon podulje analize rekao je da nema koga zvati i odlučio je uzeti džoker “pola-pola”. Ostali su odgovori Lecoq de Boisbaudran i Joliot-Curie. Odgovor Lecoq de Boisbaudrin donio mu je 32.000 kuna i tako je prešao drugi prag. Božidar Grgur je Tariku odmah dao do znanja da ne namjerava odustati te da je uvjeren da će osvojiti 32.000 kuna jer će na svako pitanje odgovoriti bez obzira na sve. Igru je završio ne iskoristivši džoker “pitaj publiku”.

Božidar je u nekoliko navrata dobro nasmijao publiku, pogotovo kad ga je Tarik upitao što je po horoskopu.

“Deseti mjesec. To je na V. Vaga ili Vodozemac”, rekao je mladić.

Komentari

komentara

« Povratak