PRAVI DEJA VU: Navijači Hajduka teško kritiziraju igrače…

FOTO:

U finalu SuperSport Hrvatskog kupa igrat će Rijeka i Dinamo. Rijeka je finale izborila gostujućom pobjedom 1:0 protiv Lokomotive u Zagrebu, dok je Dinamo na Poljudu s istim rezultatom svladao Hajduk. Dvije finalne utakmice igraju se 15. i 30. svibnja.

Utakmicu u Splitu, koja će ostati zapamćena i kao debitantska Ivana Perišića za poljudsku momčad, riješio je Sandro Kulenović golom iz 15. minute. Perišić je debitirao odigravši posljednjih 20-ak minuta susreta, nakon što ga je trener Mislav Karoglan uveo u igru umjesto Šimuna Hrgovića.

Hajdukovi navijači razočarani su ishodom utakmice, ali ne samo ove već i prethodne, ligaške, u kojoj je Dinamo odnio tri boda s Poljuda. Taj poraz udaljio je Hajduk od borbe za prvenstveni naslov, a ovim porazom je ostao bez šanse da obrani titulu u Kupu.

“Obećavali nam dvostruku krunu, a dobili dvostruku čunu”,

“Bilo je lijepo dok je trajalo”,

“Ovaj Karoglan je sjeba Hajduka na maks. Prije par miseci smo dobro igrali i ličilo je na nešto. Ova igra sad nema ni glave ni repa. Perišiću kako te je lipo vidit u svetom dresu”, dio je komentara, koje prenosimo kako su napisani ispod Hajdukove objave o porazu na Facebooku.

“Čestitke Mislavu. Sjebao sve što se moglo, ni jednom igraču digao vrijednost, sve ih izbacio iz forme i nakon njegovih priprema ozljeda za ozljedom. Kakav trener takav rezultat. Bravo i onima koji ga doveli nakon što je isto napravio u Istri i držali ga 5 mjeseci”, “Vi niste Hajduk! Jedino spomena i hvale vridno je gospodin Ivan Lučić koji nas je poštedio i spasio od još veće sramote!”, “Da mi je neko reka da ću za vrime utakmice pomoć ženi gulit krumpire, reka bi mu da je puka totalno. Evo baš jedemo”, dodaju drugi.

Komentari

komentara

« Povratak