PRAVI RONALDO S RAZLOGOM: Veličanstveni Brazilac objasnio zašto je Modrić uzeo Zlatnu loptu!

FOTO:

Nakon što je Ronaldinho čestitao Luki Modriću na Zlatnoj lopti France Footballajavio se i njegov sunarodnjak Ronaldo Nazario s komentarom na istu temu.

Za talijansku Gazzetta dello Sport rekao je zašto misli da je Modrić zaslužio prestižnu nagradu koju je u karijeri dvaput osvajao.

“Zlatna lopta u mnogome ovisi o rezultatu na Svjetskom prvenstvu. U Rusiji je Modrićeva Hrvatska otišla dalje od Ronaldovog Portugala. Ja sam Zlatnu loptu 2002. godine osvojio zahvaljujući naslovu na Mundijalu, ali zato mi ona iz 1997. ima veće značenje. Tada sam nešto osvojio s Barcelonom, ali smatrao sam ju više osobnim priznanjem”, misli Ronaldo.

Često navijači Brazilca nazivaju “pravim Ronaldom”. Ostao je skroman na to…

“Da, to me zabavlja, ali nema nikakvog smisla. CR7 i ja smo baš potpuno različiti. Devet je godina razlike u odnosu između perioda kada sam ja igrao u Italiji i Cristiano. Nogomet se promijenio i sve je puno brže. Ja sam u Italiju stigao kao 20-godišnjak koji se još morao dokazivati, a Ronaldo je došao s 33 godine kao veliki šampion.”

OZBILJNI ZDRAVSTVENI PROBLEMI: LIVERPOOLOVA ZVIJEZDA JE 2012. BILA NA SAMRTI, ČAK JE I OPORUKA BILA SPREMNA!

ISPOVIJEST BIVŠEG UNESREĆENOG HAJDUKOVOG TALENTA: „Što će ti svi novci ovog svijeta ako si tri metra ispod zemlje. I što će ti život bez nogometa?“

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak