PRAVI RONALDO TROLA: “Amerikanci, kakav vam je to nogomet?”

FOTO:

Poprilično velik broj sportaša diljem svijeta voli putem svojih profila pokazati kako se prati famozni Superbowl, ali ne i Ronaldo! Naime, legendarni brazilski nogometaš odlučio je malo zezati Amerikance…

New England Patriots i Los Angeles Rams jučerašnjom utakmicom  u Atlanti na Mercedes-Benz stadionu nisu doprinijeli tome. Trebala je to biti spektakularna utakmica dva najbolja napada u ligi i Super Bowl koji će se pamtiti godinama. Pamtit će se, ali kao Super Bowl s najmanje poena od 1973. godine i kao Super Bowl u kojem je Tom Brady (21/35, 262 yds, 0 TD, 1 INT) ušutkao i one zadnje kritičare i sad je bez ikakve rasprave najveći igrač u povijesti.

Jedan od onih koje nije zahvatila Super Bowl groznica je i Ronaldo Nazario da Lima, jedini pravi Ronaldo. Legendarni Brazilac bio je zbunjen i na svom Twitter profilu upitao je Amerikance jedno pitanje na dan velike utakmice.

“Može li mi netko objasniti zašto ovaj sport zovu ‘nogomet’ ako to nije lopta (eng. ball) i ako ne igrate stopalom (eng. foot)?”, napisao je Ronaldo na Twitteru.

Unatoč tome što svaka NFL momčad ima igrača koji samo šutira loptu s nogom i iako je jedan sudionik ovosezonskog Super Bowla odlučen tako, dodavanja quaterbackova ipak su trademark tog sporta.

Sve to skupa navelo je pravog Ronalda da uhvati loptu i zapita se.

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak