PREDSJEDNIČE, REAGIRAJTE: Hajdukovi navijači žestoko napali trenera, traže smjenu!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk jučer je doživio neugodan poraz u prvenstvo na gostovanju kod Šibenika na Šubićevcu gdje je bilo 2:0 za domaćina.

Navijači splitskog kluba jako su razočarani ovim ishodom jer su još jednom vidjeli blijedu partiju svog Hajduka, a švedski strateg Gustaffson opet je pokazao kako nije sposoban složiti igru bez Marka Livaje, koji je, bez ikakve dileme, najbolji igrač Hajduka. Tako se Šveđanin našao na meti navijača koji ga žestoko kritiziraju na društvenim mrežama:

“Trener niti jednu utakmicu nije izašao u istom sastavu i normalno igrači se ne mogu uigrat… Jednu utakmicu ovako drugu onako. Bar sad ima igrača di može izabrati 11 kvalitetnih i imati kvalitetne zamjene a on uvijek nešto rotira…”, piše jedan od navijača u komentarima, a drugi se nadovezuju.

“Bravo Jens za grka koji ne zna kad se triba maknit, a ne zna ni Melnjak. Sad nam vrh biži iako za samo 3 boda do kraja polusezone bit će to 23 boda ako ostane šveđo. Svaka čast”, piše jedan navijač, a drugi dodaje: “Jednostavno nemamo ekipu za sami vrh, nije mi jasno da slabije ekipe igraju presing na našu obranu, umjesto da mi to njima radimo..puno promašaja…nešto se mora mijenjati, trener je uvijek prva opcija”

“Gustave vrime je! Dajte drugog trenera da uigra ovo za sljedeću sezonu”, navodi još jedan od navijača, a jedan se čak ponudio da sam plati let treneru Hajduka: “1225 kuna karta u jednom pravcu za Stockholm. Daću ja 1500. Da ima i za sendvič.”

Što se tiče mogućeg nasljednika, najviše se spominje litavski trener Dambrauskas koji je početkom mjeseca bio povezivan s Hajdukom nakon otkaza u Ludogorecu. No, navijači se najviše nadaju kako će se posla primiti slovenski trener Matjaž Kek koji je trenutno izbornik Slovenije.

 

Komentari

komentara

« Povratak