PREDSJEDNIK DINAMA: „UEFA nas u svakom trenutku može izbaciti, sve je to mukotrpan posao, na rubu smo!“

FOTO: Pixsell

Već dugo vremena stadion Dinama se pretvara u ruglo glavnog grada. Hrvatski prvak uložio je poprilična sredstva da se Maksimir ušminka ali je to ulaganje u rupu bez dna, bacanje novaca u bunar…Modrima je nužan potpuno novi stadion, najavljuje se svake godine novo riješenje, gradonačelnik Bandić uvjerava sve da će stadion biti izgrađen ali ništa od toga.

Ni UEFA neće još dugo tolerirati loše uvjete na stadionu, predsjednik Mirko Barišić ovo je rekao za portal Index.hr.

“Mi smo sada na rubu. Zadovoljavamo kriterije UEFA-e kvantitativno, ali kvalitativno ne. Dokad će nas tolerirati? Mogu nam u svakom trenutku kazati – gospodo, više ne možete tu igrati. Ne želimo to dočekati bez rješenja.”

Odokativna je procjena da bi novi stadion sa 30 tisuća sjedalica trebao koštati oko 60 milijuna eura što je iznimno skup projekt.

“Nama treba dvije tisuća eura po stolici, a stadion je prema procjenama 25-30 sjedećih mjesta, pa vi računajte. Sve vam je to mukotrpan posao, administracija i sve, to je procedura od dvije godine, ali je se nadam, ma siguran sam da će nakana Grada biti izgradnja stadiona. Mi u međuvremenu moramo iseliti cijeli naš pogon. Na Rujevici možemo igrati samo kvalifikacijske utakmice za Europu, a nama treba Lige prvaka. Poljud? Dobro, to je daleka priča, bliži nam je Osijek.”

Dinamo je prema navodima čelnog čovjeka kluba spreman uložiti financijska sredstva, no Grad im mora prepisati vlasništvo stadiona.

NEVJEROJATNA BAHATOST: EVO ŠTO ENGLESKI MEDIJI PIŠU O VATRENIMA!

PA OVO JE KATASTROFA: Objavljen dres u kojem će Hrvatska navodno igrati na Euru

Komentari

komentara

« Povratak