PREDSJEDNIK HAJDUKA OTKRIO: “Da, jedan od njih dvojice će se prodati. Nadam se da neće obojica…”

FOTO:

Ivan Bilić tek je mjesec dana predsjednik splitskog Hajduka. Na predstavljanju novog sportskog direktora (Nikola Kalinić) odgovorio je na razna novinarska pitanja.

“Ja bih htio zahvaliti dosadašnjem sportskom direktoru Nikoličiusu na svemu što je učinio za klub, a isto tako i cijeli stručni stožer koji je izgurao ovaj kraj sezone”, rekao je Bilić i obrazložio zbog čega je odlučio angažirati Kalinića na funkciju sportskog direktora.

“Nikola je legenda kluba, on je, a to je možda i najveća njegova vrijednost, što je baš istinski hajdukovac. Voli ovaj klub puno više nego neki drugi, isto tako ima i iskustvo rada u velikim klubovima, ima odlične kontakte. Pozitivno je tvrdoglav karakter kakav nam treba. On će postati okosnica našeg sportskog odbora, a želim naglasiti da će sve odluke iz sportske domene biti isključivo njegove.”

Okupljene novinare zanimalo je kada će biti predstavljen novi trener, a više o tome rekao je sam Nikola Kalinić koji je pak otkrio kako je razgovarao s nekoliko kandidata. Tijekom pitanja o izlaznim transferima, predsjednik je otkrio tko će otići iz kluba:

“Pitali ste me za Rokasa Pukštasa i Niku Kristiana Sigura. Prodat će se jedan od njih dvojice, nadam se da neće obojica.”

Rokas Pukštas trenutno vrijedi šest milijuna eura, dok Niko Sigur dva. Postoji ogroman interes iz inozemstva za obojicu pa se očekuje da barem jedan od njih dobro napuni Hajdukovu blagajnu.

Komentari

komentara

« Povratak