PREDSJEDNIK HNS-A POTVRDIO: “Istina, Ajax je zvao Dalića, ali evo zašto ništa od toga…”

FOTO:

Danas je odjeknula senzacionalna vijest kako nizozemski velikan Ajax za trenera želi hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Vrlo brzo otkriveno je kako se zaista radi o velikom interesu.

Naime, ekipa iz 24sata odmah je kontaktirala predsjednika HNS-a, Marijana Kustića, koji je kazao: “Istina je, Ajax je kontaktirao Dalića, no ne može voditi reprezentaciju i klub. Zlatko Dalić ima važeći ugovor s HNS-om i vodit će reprezentaciju na završnom turniru Lige nacija. Dalić ostaje izbornik.”.

Jučerašnji remi s Volendamom, fenjerašom nizozemske lige, bila je kap koja prelila čašu za upravu Ajaxa i odlučili su se za smjenu trenera Alfreda Schreudera. Rezultati nisu na nivou koje je Ajax prikazivao posljednjih godina, a odlaskom Erika ten Haga nekadašnji trener Club Bruggea trebao je u teoriji samo nastaviti gdje je njegov prethodnik stao s obzirom na rezultate u Belgiji.

Ajax je protiv Volendama imao posjed lopte 83 posto, 31 udarac na gol, od čega sedam u okvir, a gosti su imali tek dva udarca i jedan u okvir. Volendam je poveo u 59. minuti golom Miranija, a Kudus je u 80. minuti spasio Ajax od poraza i još veće blamaže u Amsterdamu.

Komentari

komentara

« Povratak