PREDSJEDNIK OSIJEKA POSLAO PORUKU: “Kup nam možete uzeti, ali stadion…”

FOTO:

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović uživo je svjedočio zbivanjima na Rujevici, s koje je vrlo brzo nakon susreta otišao.

Zna se od ranije da je Meštrović u izvrsnim odnosima s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom i predsjednikom Rijeke Damirom Miškovićem, koji su iz iste lože gledali susret, pa nas je zanimalo i je li s njima prokomentirao sve što je dogodilo.

– Gospodinu Miškoviću samo sam čestitao na ulasku u finale, a sa Šukerom sam pričao, no o tome što ima za reći o svemu morat ćete pitati njega. Ipak, mislim da je nakon nedjeljne utakmice i njemu jasno zašto naši suci ne sude Ligu prvaka, SP, EP… Ukratko, ova razina suđenja na ovoj razini natjecanja je poraz HNS-a – rekao je Meštrović i dodao:

– Snimke govore same za sebe. Ovo je jedna od rijetkih situacija kada nemam što dodati nakon što pogledam snimke, a isto mogu savjetovati i ostalima. Nevjerojatno je da se na ovoj razini natjecanja događa ovakva razina suđenja. No, vjerojatno ništa nije slučajno. Mislim da generalno imamo krizu društva i nekomptentnost ljudi na pozicijama, a sad smo svjedočili ili jako nekompetentnom sucu ili sucima, jer ne bih amnestirao ni VAR sobu, ili nečemu drugome vrlo kompetentnom što ne ulazi u domenu sporta. I tu bih se zaustavio – kazao je Meštrović, najavivši kako će „klub iscrpiti sve sredstva za zaštitu svojih interesa, ali više od toga ne mogu reći da ne ugrozim istragu.“

– Sigurno je samo da ćemo poduzeti određene korake. Osijek će i iz ovoga izaći jači i naš se projekt neće zaustaviti. Poručio bih i da nam kup nam možda može biti uzet, ali stadion nam mogu samo gledati – istaknuo je Meštrović, a nas je zanimalo i kako komentira Grezdin postupak i prijeti li mu klupska kazna.

– Za sada ne, jer moramo vidjeti što se sve točno dogodilo. Nisam bio prisutan, ali po informacijama koje do mene dolaze radilo se o provokaciji na nacionalnoj osnovi, na koju je Grezda reagirao kako je reagirao. Ja to nikako ne odobravam, ali u kontekstu jučerašnjih događanja drago mi je da je ostalo samo na tome – zaključio je Meštrović.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

OLMO NA MOTORU: Pogledajte prvi gol bivšeg dinamovca u Bundesligi!

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak