PREDSJEDNIK PSG-A OTKRIVA: “Sanjam ga i divim mu se…”

FOTO:

Nasser Al-Khelaifi (46), predsjednik francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, izjavio je u intervjuu za „France Football“ kako sanja o Cristianu Ronaldu (35). Prema njemu, zvijezda Juventusa je ”jedan nevjerojatan uzor svim sportašima u budućnosti”. (24sata)

– Divim mu se na njegovoj nevjerojatnoj volji – rekao je predsjednik Parižana. – On iz dana u dan želi biti bolji, želi napredovati. Takvo ga razmišljanje stalno dovodi do njegovih granica. Iz godine u godinu svojim karakterom pokazuje posebnu odlučnost i ima izvanrednu snagu karaktera – hvali ga Al-Khelaifi.

Ronaldo je 2018. iz Real Madrida prešao u Juve, ali je potom otkrio španjolskom listu „El Mundo“ da niti Pariz nije isključena opcija za nastavak njegove karijere. Navodno su Francuzi bili zainteresirani za usluge europskog prvaka iz 2016, ali njihova ponuda nije prošla.

Izjave Al-Khelaifija pokazuju da je Ronaldo još uvijek jako cijenjen u Parku prinčeva pa ne bi bilo čudno niti da pristigne ponuda za Portugalca.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

OVO NISMO OČEKIVALI: Nećete vjerovati tko odlazi iz Dinama..

KATASTROFALNE VIJESTI: DINAMO ZBOG OČAJNOG STADIONA U VELIKIM PROBLEMIMA!?

TKO BI MOGAO POSTATI NOVI PREDSJEDNIK DINAMA? Jedan čovjek se najviše spominje kao Barišićev nasljednik

 

Komentari

komentara

« Povratak