PREDSJEDNIK SRPSKOG SAVEZA OTKRIO KOGA NE ŽELI NA EURU: “Ne daj Bože…”

FOTO:

Srpska nogometna reprezentacija plasirala se na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Njemačkoj. Srbi se tako vraćaju na Euro nakon što ih nije bilo čak 24 godine.

Ždrijeb grupne faze Eura održat će se u subotu drugog prosinca u Hamburgu. Početak ceremonije zakazan je u 18:00. O tom događaju govorio je predsjednik srpskog nogometnog saveza i igračka legenda Dragan Džajić.

Podsjećamo, Srbija se nalazi u četvrtoj jakosnoj skupini što znači da ne može igrati protiv Italije, Švicarske i triju reprezentacija koje će plasman izboriti kroz dodatne kvalifikacije.

S druge strane, Srbija može završiti u skupini s Hrvatskom, Slovenijom, Albanijom, Mađarskom… Džajić je istaknuo kako ne bi volio Albaniju u skupini sa Srbijom. “Svi imamo pravo na želje, ali želje su jedno, a realnost drugo. Težak protivnik bit će koga god dobijemo. Ne mogu reći: ‘Samo ne Njemačka, Španjolska, Francuska…’

Teški su. Ali teška je i Rumunjska ili, ne daj Bože, Albanija. Svi nam mogu napraviti probleme. Moramo cijeniti naše uspjehe i igrače, ali ne smijemo se precijeniti. Moramo biti realni kako bismo napravili iskorak”, poručio je Džajić.

Komentari

komentara

« Povratak