PREDSJEDNIK UEFA-e POTVRDIO: Evo što će se dogoditi ako City osvoji Ligu prvaka ove sezone!

FOTO:

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin prvi je put u televizijskom intervjuu za engleski Sky Sports govorio o Manchester Cityju.

Podsjetimo, City je izbačen na dvije godine iz Lige prvaka zbog kršenja financijskog fair-playa, nakon čega se klub s Etihada žalio Sportskom arbitražnom sudu.

“Poput drugih klubova, i oni su naš klub i naše dobro. Poštujem ih i ne želim reći: ‘Sad nam se ne sviđa Manchester City.’ Sviđaju nam se i oni su naš klub, a ovaj proces je odvojena stvar u koju se ne miješam”, započeo je Čeferin pa pojasnio.

“Iz dva razloga ne mogu komentirati City ili bilo koji drugi slučaj. Prvi je što ništa o tome ne znam, a drugi je taj što predsjednik ne može komentirati slučaj kojim se bavi neovisno tijelo. Dakle, apsolutno je nemoguće reći nešto više od toga”, naglasio je Slovenac.

Pričao je Čeferin i o Superligi te poslao jasnu poruku velikim europskim klubovima.

Na pitanje je li UEFA spremna na pravnu borbu s engleskim klubom, Čeferin je odgovorio.

“Ne borimo se ni protiv koga, već profesionalno branimo svoju poziciju. Također, ne sviđa mi se što govorimo samo o Cityju, jer smo kažnjavali pet do deset klubova po sezoni zbog kršenja financijskog fair-playa. To je redovan postupak i vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Engleze je zanimalo i to sumnja li da će se UEFA nagoditi s Cityjem.

POZNATI ENGLEZ TVRDI: “SALAH NAPUŠTA LIVERPOOL JER ŽELI U OVAJ KLUB!”

Komentari

komentara

« Povratak