PREDSJEDNIK UEFE: „Siguran sam da ćemo završiti europsku sezonu, imamo ideju…“

FOTO:

Službeni stav europske nogometne federacije (UEFA) je da se nogometna sezona 2019/2020 može završiti. Predsjednik Aleksander Čeferin je izjavio kako smatra da se europska natjecanja Liga prvaka i Europska liga mogu privesti kraju do kraja kolovoza ove kalendarske godine.

Zbog epidemije koronavirusa sezona je prekinuta, većina europskih liga će natjecanje nastaviti idućih tjedana, Bundesliga je nedavno krenula dok su Nizozemska i Francuska prekinule prvenstvo te su proglašeni pobjednici (PSG, Ajax).

“Imamo ideju, ali moramo pričekati izvršni odbor UEFA-e da potvrdi datume. Mogu reći da će europska sezona biti završena, ako sve bude kako to sada vidimo, u kolovozu.  Kako sada stvari stoje, siguran sam da možemo završiti europsku sezonu, a to znači i Uefina natjecanja.” – rekao je Čeferin u razgovoru za BeIN Sports.

Ovogodišnji EURO koji se trebao igrati ovog ljeta u 12 europskih gradova, odgođen je za ljeto sljedeće godine. Čelni čovjek UEFA-e je rekao kako postoje neki problemi u organizaciji…

“Razgovarali smo s predstavnicima devet gradova i sve je dogovoreno. S preostala tri grada imamo nekih problema. Pa ćemo nastaviti pregovarati. U načelu, organizirat ćemo prvenstvo u 12 gradova, ali ako to ne bude moguće, onda smo spremni to napraviti u deset, devet ili osam.”

Jedan od spornih gradova je španjolski Bilbao.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

ODAO GA PRAZAN STADION: Branič Schalkea psovao Halanda, norveški napadač ga u čudu gledao!

Komentari

komentara

« Povratak