PREGOVORI SU NA SAMOM KRAJU: Vlašić se definitivno vraća u Premiership!

FOTO:

Ono što se već tjednima nagađa, uskoro bi se trebalo i realizirati. Nikola Vlašić je nadomak povratku u Premier ligu.

Najugodnije iznenađenje

Kako danas piše Guardian u ekskluzivnom članku, Nikola Vlašić vrlo je blizu transfera u West Ham! Londonski klub je navodno u poodmaklim pregovorima s Rusima i Guardian tvrdi da će transfer biti realiziran do kraja prijelaznog roka, koji završava u utorak.

„Moyes traži igrača koji bi mu donio širinu u momčadi, budući da ga ove sezone čeka i Europa liga. West Hamov trener jako želi Vlašića, koji je strašno napredovao od 2017., kad je neuspješno došao u Everton. Ovaj 23-godišnji hrvatski reprezentativac igrao je na Euru i u West Hamu vjeruju da je sad spreman za zahtjeve Premiershipa. Posao s Rusima je blizu finalizacije, a West Ham bi trebao platiti 30 milijuna eura te još osam milijuna kroz bonuse”, piše Guardian i nastavlja:

„West Ham je razmatrao kupnju Jessea Lingarda od Uniteda, budući da je engleski reprezentativac briljirao prošle sezone te da neće igrati kod Solskjaera. No, klub je odustao jer mu je 30 milijuna eura bilo previše, a za taj novac će radije dovesti pet godina mlađeg Vlašića, koji mu se definitivno više isplati. Moyes mjesecima govori da mu treba veća konkurencija u napadu, gdje se oslanja samo na Michaila Antonija koji igra sjajno, ali je često ozlijeđen. Špicu ne može naći, pa se orijentirao na poziciju polušpice i tu vidi Vlašića kao rješenje.”

Vlašić bi tako u West Hamu trebao zarađivati četiri milijuna eura po sezoni, a potpisat će ugovor na šest godina. CSKA će, pak, dođe li do realizacije, na Vlašiću zaraditi gotovo 40 milijuna eura.

Inače, West Ham je najugodnije iznenađenje ove sezone. Trenutačno je prvi na tablici Premiershipa sa sedam bodova. Podsjetimo i kako ovaj klub 16. rujna igra protiv Dinama u 1. kolu Europa lige.

Komentari

komentara

« Povratak