PREGOVORI SU ZAPOČELI: Evo koji klub želi Ademija!

FOTO:

Jučer je lansirana senzacionalna vijest kako Arijan Ademi želi napustiti Dinamo Zagreb, ali su vrlo brzo iz kluba poručili kako ne žele gledati takav scenarij te kako će kapetanu prve momčadi uskoro na stol doletjeti novi ugovor.

Koliko je sjajni Arijan Ademi važan za Dinamo možda najbolje govori i objava kluba putem svoje službene stranice gdje su napisali:

“Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapetana Arijana Ademija. Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer.

Čelništvo kluba nakon toga je zajedno sa sportskim direktorom i trenerom jednoglasno iskazalo svoj stav za ostanak kapetana Arijana Ademija u Dinamu te je iznesen prijedlog da kapetan prve momčadi potpiše novi ugovor s GNK Dinamom”, objavio je hrvatski prvak.

Ipak, u turskim medijima je procurilo ime kluba koji je već navodno počeo pregovore s Ademijem. Radi se o Adani, šestoplasiranoj momčadi turskog prvenstva koju vodi slavni Talijan Vincenzo Montella. Turci pišu kako Adana važe između Ademija i Francuza Tiémouéa Bakayoka, koji je na izlaznim vratima Milana.

Ademi, 31-godišnji veznjak, za Dinamo je odigrao 351 utakmicu i zabio 39 golova uz 29 asistencija. U klubu je od 2010. godine kada je stigao iz Šibenika.

Komentari

komentara

« Povratak