PREKRASNA GESTA: Marsonijinu ‘osmicu’ nitko više neće nositi, zauvijek je Brunina!

FOTO:

BRUNO BOBAN je preminuo u dresu Marsonije s brojem 8, koji više nitko nikad neće nositi. Dva dana nakon tragedije u slavonskobrodskom trećeligašu odlučili su umiroviti Bobanovu “osmicu”.

Tužan dan…

Kako kažu mještani, nikad groblje u Velikoj nije bilo tako puno kao na posljednjem ispraćaju Brune Bobana. Od nogometaša Marsonije, koji je preminuo na terenu u subotu, oprostila se cijela Požeština, obitelj, rodbina, prijatelji, suigrači, ljubitelji nogometa. Svi u Velikoj i dalje su u stanju šoka, a na komemoraciji prije sprovoda samo su rijetki uspjeli izdržati do kraja.

Bobanova majka na vlastiti se zahtjev u samoći oprostila od svog najmlađeg sina, za kojim su plakali i dva brata i dvije sestre, ali i svi koji su ga poznavali.

Svi ga opisuju kao iznimno vedrog i pozitivnog mladića, uvijek nasmiješenog, omiljenog gdje god bi došao… I ludo zaljubljenog u nogomet, koji mu je bio život. Na terenu ga je, nažalost, zadesila i smrt.

Bruno je preminuo u dresu Marsonije s brojem 8, koji više nitko nikad neće nositi. Dva dana nakon tragedije u slavonskobrodskom trećeligašu odlučili su umiroviti Bobanovu “osmicu”.

Kako neslužbeno doznajemo, obdukcija u ponedjeljak ujutro pokazala je da je Bruno umro od zatajenja srca. Osim što je njegova smrt rastužila cijelu Hrvatsku, ona je poslužila kao još jedno upozorenje da treba ozbiljno pristupiti ovom problemu.

 

Komentari

komentara

« Povratak