PRENOSI POZNATI PORTAL: Dinamo otpisao još jednog igrača!?

FOTO:

Navijači Dinama nadaju se kako njihov najdraži klub neće ponoviti ovako čudan prijelazni rok. Bilo je tu zaista svega, ali tek u samom finišu nekako je popravljen dojam.

U klub su došli Maxime Bernauer, Maurko Perković (otkup ugovora od Istre), Gabriel Vidović, Fran Brodić, Takuro Kaneko, Arijan Ademi, Bogdan Mihajličenko, Luka Stojković, Lukas Kačavenda, Tibor Halilović i Joaquin Sosa. I dalje će mnogi kazati kako to nije pravi prijelazni rok jer nitko od njih nije kapitalac, osim Ademija. A i pitanje je kako će izgledati njegov veliki povratak u Maksimir jer u pravilu povratnici u nogometnom svijetu nisu baš nešto uspješni. Navijači smatraju kako klub ne može zamijeniti Livakovića, Šutala i Ivanušeca, trojca koji je napustio klub u velikim transferima.

A prema izlaznim vratima kluba je još jedan igrač koji je došao kao veliko pojačanje. Naime, prema pisanju Germanijaka, trener Sergej Jakirović nije previše impresioniran ukrajinskim lijevim bekom Bogdanom Mihajličenkom koji je ovog ljeta stigao iz Anderlechta.

Zato se i aktivirala priča o senzacionalnom povratku Borne Barišića u Dinamo, ali na to će ipak trebati pričekati jer je prijelazni rok završio. Zvuči jako čudno da je prva opcija za lijevog beka i dalje Robert Ljubičić koji je inače veznjak. Dakle, očito je da će do zime Dinamo krpati poziciju lijevog beka igračima kojima to nije primarna uloga, a ono što jest zanimljivo i neobično kad pričamo o Dinamovim lijevim bekovima zadnjih pet godina jest zaključak da su najbolje na toj poziciji prošli upravo igrači, kojima to nije bila osnovna uloga, koji su bili ‘priučeni’.

Krenimo redom. Od Bjeličina dolaska u ljeto 2018., što često uzimamo kao referentnu točku za suporedbe, lijevog beka su u Dinamu igrali: Marin Leovac, Francois Moubandje, Amir Rrahmani, Marijan Čabraja, Daniel Štefulj, Damjan Daničić, Petar Bočkaj, Mario Musa, Mario Šitum, Joško Gvardiol, Bartol Franjić, Robert Ljubičić, Mauro Perković, Bogdan Mihajličenko te u jednom derbiju na Poljudu, nakon kojega je smijenjen Željko Kopić, čak i Kevin Theophile-Cathrine.

Komentari

komentara

« Povratak