PRERANO NAJAVIO ODLAZAK: Dva velikana na kraju odustala od Griezmanna?!

FOTO:

Antoine Griezmann je prije nekoliko dana obznanio kako na ljeto napušta Ateltico Madrid. Ipak, Mundo Deportivo javlja kako se Francuz možda ipak malo previše „požurio“.

Prerano najavio odlazak?

Antoine Griezmann je igrač neospornog talenta. Ipak, mnogi mu zamjeraju pretjeranu zaigranost, a pomalo i egoističnost. Prošlo je ljeto danima najavljivao svoju odluku o tome hoće li ostati u Atletico Madridu ili otići. Na kraju je uz puno prenemaganja videom objavio ostanak. Ipak, ni godinu dana nakon toga, Francuz se ipak odlučio potažiti novi klub, a sve je to, opet pompozno obznanio na društvenim mrežama.

Brojni mediji su se raspisali kako Griezmann odlazi u Barcelonu no Mundo Deportivo tvrdi drugačije, Naime, ovaj list tvrdi kako je u Barceloninoj svlačionici nastala svojevrsna pobuna protiv njegovog dolaska. Dobar dio igrača Barce ne želi Francuza u svojim redovima jer se „ponaša kao malo dijete“, a o tome je obaviješten i predsjednik, Josep Maria Bartomeu. Ovakav slučaj protivljenja svlačionice nekom dolasku još nije viđen u Barci pa predsjednika čeka itekako teška odluka.

Kao jedan od potencijalnih kupaca se spominjao i Manchester City, no i ta je priča demantirana. Pep Guardiola je javno priznao kako City neće „ganjati“ 28-godišnjaka jer si ga trenutno “ne mogu priuštiti”.

Je li se Grizmann ipak malo prenaglio i prerano najavio odlazak?

MESSI SAVJETUJE BARCELONU: Dovedite najveću englesku zvijezdu!

SRAMOTNI POTEZ BAYERNA: Ovaj portal tvrdi će Kovač dobiti otkaz!

Komentari

komentara

« Povratak