PRESLABA KAZNA: Evo kako je HNS kaznio Hajduk za bocu u glavu igraču Istre!

FOTO:

Navijači Hajduka opet su nam dokazali kako nisu najbolji gubitnici pa je to prošle subote osjetio igrač Istre, Björkander Nils Eric Roland koji je dobio bočicu u glavu.

Danas su objavljene kazne za posljednje sedmo kolo u HNL-u. Disciplinski sudac Alan Klakočer izrekao je kazne za prošlo kolo SuperSport HNL-a. Dinamo će morati platiti 700, Osijek 6000, a Hajduk čak 26.500 eura.

Klakočer je ovako obrazložio kaznu: “HNK HAJDUK se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici Hajduk – Istra 1961 domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini zapalila od 3. do 35. minute devetnaest baklji, od 60. do 66. minute sedamdeset i pet baklji i četiri bljeskalice, od kojih su dvije bačene na tartan stazu, te od 70. do 72. minute zapalila deset dimnih kutija i jednu bljeskalicu.

Kažnajva se i jer je nakon pogotka gostiju u 90.+13. minuti prilikom slavlja gostujuće momčadi sa zapadne tribine prema gostujućoj klupi bačena staklena bočica koja je pogodila igrača gostiju Björkandera Nilsa Erica Rolanda i napravila mu posjekotinu na glavi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS – a te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini 26.500 eura.”

Hajduk je istim iznosom kažnjen i proljetos, nakon incidenata na finalu kupa protiv Šibenika.

Komentari

komentara

« Povratak