PREVIŠE ČAK I ZA NJEGA: Otkriveno koliko je Barca platila Messiju za produljenje ugovora!

FOTO:

Španjolski list La Vanguardia otkriva nevjerojatni iznos kojim je Barcelona uspjela pridobiti Lea Messija.

Previše za ikojeg igrača!

Prošlo je ljeto glavna senzacija bila činjenica da Leo Messi želi napustiti Barcelonu. Argentinac je tad pokušao aktivirati klauzulu u svojem ugovoru koja mu dozvoljava da otiđe iz kluba bez odštete. Ipak, Barca je to uspjela spriječiti uz objašnjenja da mu ugovor važi do ljeta 2021. godine. Naravno, i prije toga ga može kupiti bilo koji klub uz „sitnu“ otkupnu klauzulu od 700 milijuna eura!

Na žalost Barcinih navijača, Messi za nekoliko mjeseci može otići bez ikakve naknade. Klub više nema nikakvih mehanizama kojima bi Argentinca mogao zadržati, pa čak ni plaćom i bonusima.

Španjolski list La Vanguardia otkriva kako je upravo na taj način Barcelona zadržala Messija 2017. godine. Naime, Messi je tad za produljenje ugovora dobio premiju od čak 39 milijuna eura! Osim toga, godišnja mu se plaća povećala na nestvarnih 100 milijuna! Također, Messiju je ugovorom zajamčeno još 39 milijuna eura nagrade ako izdrži u Barceloni do isteka tog ugovora, tj. do kraja lipnja 2021.

S obzirom na trenutno financijsko stanje, Barcelona sad nije u stanju Messija pridobiti sličnom ponudom, a već se sada javljaju klubovi, poput PSG-a, koji će to moći…

Komentari

komentara

« Povratak