PRIJATELJSTVO I POŠTOVANJE: Ćorluka od suigrača iz Lokomotiva dobio poruku koja je oduševila nogometni svijet!

FOTO:

Hrvatska reprezentacija na SP-u u svojim redovima ima dvojicu protagonista koji su u različitim razdobljima svojih karijera svojim briljantnim nogometnim znanjem, ponašanjem izvan terena i profesionalnim odnosom osvojili Ruse i koji u zemlji domaćinu prvenstva uživaju golemu popularnost. U ovom trenutku najcjenjeniji i najomiljeniji Hrvat u Rusiji 32-godišnji je Vedran Ćorluka, dokapetan i najbolje plaćeni nogometaš ruskoga prvaka Lokomotiva (nagađa se da ima godišnja primanja od 3,5 milijuna eura), iza kojega je šestogodišnji staž u klubu. Čarlija su prije tri godine navijači Lokomotiva izabrali za igrača godine, a o njegovu statusu u klubu govorio nam je Čarlijev suigrač i prijatelj Nemanja Pejčinović.

Čorluka je vođa!

“Ćorluka je u našem klubu velika zvijezda i jedan od najboljih stopera u ruskoj ligi, u kojoj uživa golem ugled. Njegova svaka riječ u našoj svlačionici ima posebnu težinu jer on ostavlja sjajan dojam na suigrače i na terenu i izvan njega. Tako ga doživljava i naš trener Sjomin, koji će se rado konzultirati s Vedranom, čak i o sastavljanju momčadi. Iako to nije baš običaj, Vedranovo iskustvo i nogometno znanje, koje je stekao u Njemačkoj i Engleskoj, mogu biti i te kako od koristi treneru”, kaže Pejčinović.

Novinar večernjeg lista pitao je Pejčinovića zna li Čarli podviknuti na mlađe suigrače u svlačionici?

“Ma za to uopće nema potrebe, on je autoritet mlađim igračima samom svojom pojavom. Čarli nastupa gospodski i njegov jezik svi jako dobro razumiju. Lider je, čvrstog karaktera, ali ima i onu drugu stranu; on je opušten i zabavan čovjek. Družimo se često, pa i sada smo stalno u kontaktu”, nastavlja Pejčinović, Vedranov partner u obrani Moskovljana. Iz Lokomotiva u ruskoj su reprezentaciji na SP-u samo dvojica igrača, braća Anton i Aleksej Mirančuk.

NAVIJAČKA INVAZIJA: Soči će biti preplavljen Kockicama!

 

 

Komentari

komentara

« Povratak