PRIJELAZNI ROK JE OTVOREN: Procurila Dinamova lista želja!

FOTO:

Prijelazni rok jučer je i službeno započeo u HNL-u. Apsolutni prvog dana je Osijek koji je imao vrlo bogati program što se tiče predstavljanja igrača. Naime, na Opus Areni su jučer tijekom dana objavili kako su se pojačali s četiri vrlo zanimljiva igrača.

A što čekaju Dinamo, Hajduk i Rijeka? Ovi potonji su barem krenuli s pojačanjima pa je tako jučer predstavljen Josip Posavec, dobro nam poznati i iskusni 28-godišnji vratar iz Varaždina koji je branio u našem Interu, Hajduku i Palermu. On je došao potpuno besplatno iz danskog Aalborga.

Što se tiče Hajduka, oni baš kao i Dinamo, još uvijek nisu objavili neki dolazak ali to bi se trebalo promijeniti u narednim danima. S Bijelima se povezuju jako velike face poput Ivana Rakitića i Edina Džeke, a jučer je procurilo kako se pregovara s mladim napadačem Beljom. Sigurno je da sportski direktor Nikola Kalinić radi na pojačanjima te kako ćemo uskoro imati službene potvrde.

A Dinamo očito mirno ulazi u ovu sezonu s obzirom da će tek petog kolovoza doznati svog protivnika u Play-offu Lige prvaka. Isto tako, prozivka će biti u ponedjeljak prvog srpnja pa je možda i jasno zašto još nema objava o ulaznim transferima. Zna se samo da igrači Dinama više nisu Kaneko i Vidović, dvojac kojem je istekla posudba. No, nije isključeno da se Vidović vrati ukoliko se ostvari dogovor s bavarskim gigantom Bayernom.

Poznati portal Germanijak.hr objavio je Dinamovu listu želja. Na toj famoznoj listi su Marko Pjaca, Ivan Filipović, Nicolas Milanović, Adam Gnezda-Čerin, Vanja Drkušić, Marin Šotiček, Anton Matković, Marin Pongračić, Raul Torrente i Jan Oliveras.

Prema posljednjim napisima, Pjaca i Filipović su na korak do Dinama, a također su se pojačali razgovori oko mladog Šotičeka.

Komentari

komentara

« Povratak