PRIJETI IM TOTALNI RASPAD: Evo tko bi još mogao napustiti Milan nakon Bobana i Maldinija!

FOTO:

“Uništio si Arsenal, a sada ćeš to napraviti  u Milanu”, ovakav tip komentara možete vidjeti na društvenim mrežama kad se spominje Ivan Gazidis, produžena ruka Elliott grupacije koja trenutno drži Milan u svojim rukama.

Odlazak Bobana samo je pitanje sata, a navodno bi prema izlaznim vratima trebao i još jedan legendarna ikona Milana. Da, radi se o Paolu Maldiniju koji je zajedno s Bobanom radio na stvaranju novog Milana. No, dvojac ipak više neće surađivati.

Glavni čovjek u klubu trebao bi postati Ralf Ragnick, poznati njemački trener i nogometni direktor. Gazidis je iza leđa dogovarao s Ragnickom uvjete o preuzimanju Milana, a poznati mediji pišu kako je dogovoren trogodišnji ugovor prema kojem bi Ragnick trebao imati sve ovlasti u klubu.

No, talijanski mediji sada pišu kako bi se u Milanu mogao dogoditi pravi egzodus. Prvi na izlaznim vratima je sjajni mladi vratar Gianluigi Donnarumma kojem istječe ugovor u ljeto 2021. godine, a posljednji pokušaj produljenja je propao. Raiola navodno pokušava sve da ga transferira u PSG ili Real Madrid, a upravo je taj dvojac najviše zagrizao. Osim toga, spominje se odlazak u Juventus koji traži novog velikog vratara. A upravo se Donnarumma spominje kao pravi nasljednik Buffona.

I ne samo to. Iz kluba bi mogao otići sjajni branič Romagnoli, a kakav bi to tek bio udarac za Milan…

U 2 DANA SKUPIO MILIJUN PRATITELJA, BIT ĆE VAM SVE JASNO KAD VIDITE KAKO SE ZOVE

 

Komentari

komentara

« Povratak