PRIJETI MU ZATVOR: Najskuplji igrač Bayerna se do 19. listopada mora javiti španjolskim vlastima!

FOTO:

Najskuplji igrač Bayern Munchena ima vremena do 19. listopada da se javi španjolskim vlastima i pokuša se izvući iz izdržavanje zatvorske kazne.

Prekršio zabranu

Lucas Hernandez se dobrovoljno mora javiti madridskom sudu do 19. listopada kako bi dogovorio izdržavanje šest mjeseci zatvorske kazne. Razlog je činjenica da je prekršio zabranu prilaska koju mu je sud odredio prema njegovoj bivšoj partnerici. Da stvar bude bolje, Hernandez je putovao u Miami, zajedno sa svojom partnericom, nakon što im je sud oboma odredio zabranu prilaska jedno drugome zbog ranijih sukoba.

Kako je Hernandezu ovo treći prekršaj te vrste, sud je odbio sve dosadašnje žalbe, pa je iduća mjera – zatvor. Nogometašev se odvjetnički tim ipak nada kako bi se u međuvremenu mogla sklopiti neka nagodba. Ipak, španjolski mediji tvrde kako je to malo vjerojatno s obzirom na to kako nema dovoljno vremena za čitavu proceduru koja je potrebna za novu žalbu.

Inače, Hernandez je prije dvije godine potpisao ugovor s najtrofejnijim njemačkim klubom, Bayern Munchenom. Bivši Hernandezov klub, Atletico Madrid je dobio odštetu od vrtoglavih 85 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak