PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Bivši hrvatski izbornik preuzima ugledni klub u Africi!?

FOTO:

Kako piše Germanijak.hr, Afrika postaje obećana zemlja za hrvatske stručnjake.

Kruno Jurčić u velikoj je prilici napraviti povijesni rezultat s egipatskim Pyramidsom koji je drži prvo mjesto na ljestvici s 11 bodova ispred Al Ahlyja, koji, doduše, ima četiri utakmice manje, ali tu će odlučivati međusobni ogledi. Prvi je već ovog petka kod Al Ahlyja, dok je drugi za desetak dana i njemu će biti domaćin Pyramids.

No, Hrvati bi mogli imati i svog trenera u Alžiru. I to bivšeg izbornika. Naime, kako Germanijak doznaje, alžirski USM Alger ozbiljan je u namjeri da “privede” Antu Čačića na svoju klupu.

USM Alger jedan je od velikana alžirskog nogometa. Osam puta bili su prvaci države, isto toliko su osvojili Kup trofeja.

Ante Čačić trebao bi naslijediti Juana Carlosa Garridu koji je otišao s pozicije trenera sredinom prošlog mjeseca a kako saznajemo, bivši trener Dinama i izbornik Hrvatske favorit je za u odabranom društvu Marca Simeona, Jaimea Pacheca, Erica Chelle i Alaina Giressea.

Čačić je velika želja novog predsjednika kluba Athmanea Sahbanea koji bi ovih dana trebao finiširati sve detalje njegova ugovora sa zagrebačkim agentom Dankom Đikićem koji zastupa interese bivšeg izbornika reprezentacije Hrvatske.

Komentari

komentara

« Povratak