PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Hrvat dolazi na klupu Atalante?

FOTO:

Talijanska Atalanta zaista je lijepa nogometna priča. Klub iz Bergama je u sezoni 2009/10. odletio u Serie B, ali su se ekspresno vratili. Potom su nekoliko godina ugodno sjedili na sredini tablice, a dolaskom sjajnog trenera Gasperinija sve se promijenilo.

U sezoni 2016/17. osvojeno je fantastično četvrto mjesto, a potom će tri sezone zaredom osvajati treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka. No, i lijepim pričama kad tad dođe kraj.

Naime, glavni trener Gian Piero Gaperini je u nedavnom razgovoru s novinarima otkrio kako su se stvari promijenile u Atalanti dolaskom novih vlasnika. Naravno, mnogi su to protumačili kako će se Gasperini oprostiti od ekipe na kraju sezone iako je vezan za klub još dvije godine.

I krenule su špekulacije o potencijalnim nasljednicima Gasperinija. Poznati portal ‘Football Italia’ tako je na sam vrh kandidata uvrstio hrvatski dvojac, a radi se o Igoru Tudoru i Ivanu Juriću.

Prvi radi jako dobar posao u Torinu koji trenutno drži deseto mjesto na tablici, a drugi je na devetom mjestu sa Hellas Veronom. Da je bilo malo sreće Igor Tudor mogao je možda ugrabiti i mjesto koje vodi u Europu.

No, vidjet ćemo što će biti na kraju sezone. Do kraja prvenstva ostalo je još samo dva kola, a Atalanta je trenutno na slabašnom osmom mjestu koje ne vodi u Europu.

Komentari

komentara

« Povratak