PRIZNALI SU POGREŠKU: Evo tko se vratio u Dinamo!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb nije se najbolje proveo u Play-offu Lige prvaka protiv Sheriffa. No, popravni ispit nalazi se u grupnoj fazi Europa lige, a Modri će tamo igrati protiv belgijskog Genta, engleskog West Hama i austrijskog Rapid Beča.

A danas se dogodio veliki povratak u Maksimiru. Naime, Sportske novosti pišu kako Marin Leovac od petka opet trenira s prvom momčadi. Puno je tinte potrošeno na tu priču oko lijevog beka, Leovca, Moubandjea, Čabraje, Štefulja, na kraju i Franjića…

Damir Krznar bio je čitavo vrijeme veliki zagovornik povratka Marina Leovca, međutim, viši klupski interesi stavili su Moubandjea u prvi plan, onda je i Franjić bio ispred. Ali, sad je Leovac, koji je čitavo vrijeme vrijedno i šutljivo trenirao s drugom momčadi i radio na sebi ipak dočekao povratak.

Naravno, sad o Leovcu ovisi kako će se brzo nametnuti, kad će biti u optimalnom stanju, nije igrao mjesecima, teško da bi već u Osijeku mogao biti u ozbiljnim kombinacijama. Ali, nakon reprezentativne stanke sigurno će biti konkurentan. Treba reći i da taj povratak sugerira da je Jakić vrlo blizu odlaska i da će Franjić više igrati u veznom redu.
Inače, pričao je Krznar i o pojačanjima do kraja prijelaznog roka.

– Radimo na dolasku stopera, ali pokušavamo dovesti još neke igrače. Ideja je igrač koji može igrati stopera, beka i zadnjeg veznog i vjerujem da ćemo ga dovesti – rekao je Krznar.

Komentari

komentara

« Povratak